Menu
8 course Gault&Millau dinner all-in
€265
Restaurant De Silveren Spiegel reserves an exclusive table especially for Centurion & Platinum Members.
Discover the culinary top of the Benelux now, exclusively for American Express card holders.
Would you like to experience only the best and enjoy a wonderful evening? Book the exclusive 8 course Gault&Millau dinner all-in now and have an amazing star experience at the best restaurant of the Benelux. The all-in menu includes: a champagne cocktail, 8 courses incl. wine pairing, table water and coffee with friandises.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note, seats are limited.
This restaurant asks for a deposit. A refund of this deposit is possible up to 24 hours before your reservation.
What 86 people say about De Silveren Spiegel
Food | |
Service | |
Atmosphere |
De locatie, de verhalen van de ontzettend leuke sociale medewerkers en het prachtige eten op het bord. Een geweldige ervaring! Geluksgevoel ten top.
Het eten was werkelijk verrukkelijk, een zeer mooie en gedetailleerde presentatie en een selectie aan zeer zorgvuldig uitgekozen wijnen die perfect aansluiten bij het samengestelde menu. Een enorme aanbeveling!
Fantastisch
Heerlijk genieten van smaakvolle ‘schilderijtjes’ , prachtig pand, heerlijke bediening met mooie verhalen over geschiedenis. De sommelier / eigenaar mag meer empathie tonen. Overall Michelin waardig en aanrader voor als je 50 maanden getrouwd bent bijvoorbeeld.
Een aanrader. Geweldig eten en een geweldige gastvrijheid. Eten is van top kwaliteit met daarbij heerlijke wijnen gecombineerd. Kortom een heerlijke avond uit.
Map All restaurants in Amsterdam
About De Silveren Spiegel
Cuisine: Dutch
You can enjoy dishes from the Dutch cuisine at restaurant De Silveren Spiegel by Yves van der Hoff in Amsterdam. Established in a house dating from the Golden Age, you can enjoy the Dutch kitchen, traditionally characterized by its healthy, creative and sustainable dishes.
Chef Yves van der Hoff is at the head of the kitchen of restaurant De Silveren Spiegel. According to the chef, it gives a good feeling to work with Dutch products. His philosophy is therefore to use good local top ingredients in his dishes using the latest cooking techniques. That way he can continue to distinguish himself and this makes restaurant De Silveren Spiegel one-of-a-kind.